Καταγγελίες περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας και στην Κω

Καταγγελίες περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας και στην Κω

2 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκαν μέσα σε 24 ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω.

Ανοίγουν στόματα σιγά-σιγά και στο νησί μας, με τα θύματα να καταγγέλουν τα περιστατικά. 

Στο πρώτο περιστατικό 46χρονη συμπολίτισσά μας, όπως κατήγγειλε χθες Τρίτη 9 Απριλίου, δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδαεπίθεση από τον 43χρονο άνδρα της.

Συγκεκριμένα ο άνδρας την απείλησε φραστικά, ενώ την τράβηξε από τα μαλλιά και την κλώτσησε. Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό και μεταφέρθηκε από τις αρχές σε φιλική ασφαλή κατοικία στην οποία φιλοξενείται.

Στο δεύτερο περιστατικό 16χρονη κατήγγειλε χθες Τρίτη 9 Απριλίου, τον 21χρονο εν διαστάσει σύζυγό της ότι της τηλεφώνησε και την απείλησε. Να σημειωθεί ότι η νεαρή κοπέλα αν και της προτάθηκε από την αστυνομία να φιλοξενηθεί σε δομή, δήλωσε ότι νιώθει ασφαλής με τους γονείς της.

Η 16χρονη είχε δεχθεί χτύπημα από τον 21χρονο άνδρα ( ο οποίος ζει εκτός Κω) πριν λίγους μήνες, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την οικία τους.

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε πριν περίπου τρεις εβδομάδες, με 36χρονο να απειλεί και να βρίζει την 30χρονη σύζυγό του. Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ η δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω. 

ADVERTORIALS