Ληστεία - Αρπαγή - Κλοπή και εκβίαση! Τα περιστατικά μεταξύ Παλαιστίνιων που σημειώθηκαν στο Πυλί

Ληστεία - Αρπαγή - Κλοπή και εκβίαση! Τα περιστατικά μεταξύ Παλαιστίνιων που σημειώθηκαν στο Πυλί

Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Παλαιστίνων για ληστεία - αρπαγή - εκβίαση και κλοπή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με καταγγελία 20χρονου Παλαιστίνιου το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου, ένας 24χρονος και ένας 25χρονος Παλαιστίνιος εξανάγκασαν τον 20χρονο ομοεθνή τους, χρησιμοποιώντας βία, να τους ακολουθήσει σε απομονωμένο μέρος στο Πυλί και αφού τον χτύπησαν, τον έδεσαν χρησιμοποιώντας ρούχο του 20χρονου, με το θύμα να καταγγέλει και την κλοπή του κινητού του από τους δύο άνδρες. 

Τελικά ο 20χρονος διέφυγε και επέστρεψε στη δομή στο Πυλί, όπου ζήτησε βοήθεια από τις αρχές. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Κω για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Να σημειωθεί ότι το κινητό βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου Παλαιστίνιου.

Το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου ο 25χρονος Παλαιστίνιος κατήγγειλε με τη σειρά του, ότι το κινητό ήταν δικό του και ότι το έκλεψε ο 20χρονος από τον ίδιο, μαζί και με άλλα αντικείμενα που είχε σε έναν σάκο του, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι ο 20χρονος παραδέχθηκε την κλοπή και ζήτησε από τον 25χρονο 100 ευρώ για να του επιστρέψει τα πράγματα. Παράλληλα τα λεγόμενα του 25χρονου επιβεβαίωσε και ο 24χρονος Παλαιστίνιος.

Προανάκριση για τα περιστατικά διενεργείται από την αστυνομία. 

ADVERTORIALS