Νέα απάτη στην Κω - Συμπολίτισσά μας έπεσε θύμα επιτήδειου που πήγε να της πουλήσει αυτοκίνητο μέσω FACEBOOK

Νέα απάτη στην Κω - Συμπολίτισσά μας έπεσε θύμα επιτήδειου που πήγε να της πουλήσει αυτοκίνητο μέσω FACEBOOK

Θύμα ενός επιτήδειου έπεσε 27χρονη συμπολίτισσά μας την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στην Κω.

Συγκεκριμένα η συμπολίτισσά μας βρήκε μια αγγελία για πώληση αυτοκινήτου στην σελίδα αγγελιών με την ονομασία ''ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΩ''.

Η 27χρονη έστειλε μήνυμα μέσω messenger στον υποτιθέμενο πωλητή, για να αγοράσει το αυτοκίνητο το οποίο είχε δημοσιεύσει.

Ο άνδρας που υποτίθεται ότι πουλούσε το αυτοκίνητο της έστειλε το κινητό του τηλέφωνο έτσι ώστε να επικοινωνήσουν και να κανονίσουν τις λεπτομέρειες. Η κοπέλα αφού ζήτησε κάποιες πληροφορίες για το αυτοκίνητο στη συνέχεια έλαβε από τον άνδρα τα στοιχεία της επιχείρησής του καθώς και την ταυτότητά του σε φωτογραφίες.

Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα έστειλε προκαταβολή 500 ευρώ στον άνδρα ο οποίος της ζήτησε τα στοιχεία του αγοραστή και το ποσό των 2.480 ευρώ έτσι ώστε να της κόψει τιμολόγιο.

Η 27χρονη δεν δέχθηκε, με τον δράστη τότε, προσπαθώντας να την πείσει για την αξιοπιστία του, να την ενημερώνει ότι θα της καταθέσει εκείνος το ποσό σε έναν λογαριασμό που του έδωσε η κοπέλα, στέλνοντας μάλιστα την απόδειξη της συναλλαγής.

Η κοπέλα πήγε στην τράπεζα για να ελέγξει εάν είχε γίνει η κατάθεση, αλλά διαπίστωσε ότι κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει.

Καταλαβαίνοντας ότι έχει πέσει θύμα απάτης, κατήγγειλε στις αρχές το περιστατικό αλλά και την απώλεια του χρηματικού ποσού των 500 ευρώ.

ADVERTORIALS