ΚΩΣ: Σοβαρό περιστατικό με 33χρονο αστυνομικό που υπηρετεί στην Αθήνα - Διέφυγε από έλεγχο της αστυνομίας

ΚΩΣ: Σοβαρό περιστατικό με 33χρονο αστυνομικό που υπηρετεί στην Αθήνα - Διέφυγε από έλεγχο της αστυνομίας

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου το μεσημέρι στην πόλη της Κω όταν αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα (υπηρετούσε στην Κω πριν λίγα χρόνια) στην προσπάθεια του να αποφύγει έλεγχο της αστυνομίας χτύπησε με το αυτοκίνητό του αστυνομικό ενώ έφευγε για να αποφύγει τον έλεγχο.

Συγκεκριμένα άνδρες της τροχαίας σταμάτησαν τον 33χρονο για έλεγχο στην Βασιλέως Παύλου.

Όπως διαπιστώθηκε ο 33χρονος δεν είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Οι άνδρες της αστυνομίας τον συνόδεψαν μαζί με το όχημά του στην έδρα της τροχαίας και του επέβαλαν τροχονομική παράβαση.

Στη συνέχεια αστυνομικός ενημέρωσε τον δράστη ότι επίκειται η πραγματοποίηση ελέγχου στο όχημά του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και του ζήτησε να τον ακολουθήσει εντός της υπηρεσίας του στην Ακτή Μιαούλη, με σκοπό να αναμένουν τον συνοδό του σκύλου.

Όταν άκουσε για τον έλεγχο ο 33χρονος, εισήλθε βιαστικά στο όχημά του και εκκίνησε τον κινητήρα. Αστυνομικός αμέσως και πριν ξεκινήσει την πορεία του ο 33χρονος, μετέβη ακριβώς μπροστά από το εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου, καλώντας να το ακινητοποιήσει.

Εκείνος αγνόησε την εντολή, εκκίνησε το όχημα με πρόσθια πορεία και κατεύθυνση προς τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κνήμη του αριστερού ποδιού.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος διέκοψε την εμπρόσθια κίνηση του οχήματος, έβαλε όπισθεν και κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς τα πίσω, ενώ επιτάχυνε εκ νέου, πραγματοποιώντας επικίνδυνο ελιγμό και στη συνέχεια διέφυγε.

Μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα (μια μαύρη BMW) στο χώρο στάθμευσης του Νέου Σταδίου Ανταγόρα, το οποίο κατασχέθηκε και φυλάσσεται στην υπηρεσία.

ADVERTORIALS