Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία. Δικτύωση και συνέργεια των τοπικών φορέων»

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία. Δικτύωση και συνέργεια των τοπικών φορέων»

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα:

 

«Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία. Δικτύωση και συνέργεια των τοπικών φορέων»

 

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

 

 

Η Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία. Δικτύωση και συνέργεια των τοπικών φορέων».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου και ώρες 11.00’ έως 12.30’.

Ομιλητές-εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

  • ΣΤΕΡΓΟΥ Γεώργιος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου,

με αντικείμενο εισήγησης: «Πρόληψη Ατυχημάτων, Κ.Ο.Κ., προσβασιμότητα, εξασφάλιση υποστηρικτικών δράσεων. Κοινωνική συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας»

  • i) ΛΙΟΝΤΟΥ Γεωργία, Ψυχολόγος Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρόδου,
    ii) MSc, MEd - ΛΙΣΓΟΥ Μαρία-Ευαγγελία, Κοινωνική λειτουργός Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρόδου, Υπ. Διδάκτωρ Π.Τ.Δ.Ε. Πανεπιστημίου Αιγαίου,
    με αντικείμενο εισήγησης: «Νοητική αναπηρία και εκπαίδευση»
  • i) ΣΠΙΓΓΟΥ Γαβριέλα, Ψυχολόγος και στέλεχος Κέντρου Φροντίδας Κοινότητας Δήμου Ρόδου με παράρτημα ΡΟΜΑ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας,
    ii) ΠΙΠΙΝΟΥ Γεωργία, Κοινωνική λειτουργός και στέλεχος Κέντρου Φροντίδας Κοινότητας Δήμου Ρόδου με παράρτημα ΡΟΜΑ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας,
    με αντικείμενο εισήγησης: «Τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ στην εργασία και την κοινωνική ένταξη»
  • ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ Παναγιώτης, Πρόεδρος ΑΜΕΑ Ρόδου,

με θέμα εισήγησης: «Προσβασιμότητα – μετακίνηση - θέση στάθμευσης»

Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας, ώστε να αντιληφθούμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των ατόμων με αναπηρία, προκειμένου να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής τους ζωής.

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι ελεύθερη μέσω του συνδέσμου Webex: https://hellenicpolice.webex.com/hellenicpolice/j.php?MTID=m1b0521879012c1feba51af5b25f97a19

Μeeting number : 27320281568 (μέσω κινητού)

Password : 3633

(Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός από την 10:45 ώρα).

ADVERTORIALS