Ρόδος: Καταγγελία για βιασμό 8χρονης – Νοσηλεύεται σε ίδρυμα

Αστυνομικο Τετάρτη, 13η Οκτωβρίου 2021
3fd75678a509e2005f929be466ffc212.jpg

Σε ίδρυμα της Ρόδου νοσηλεύεται υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου ένα κορίτσι 8 ετών, έπειτα από καταγγελία πως έπεσε θύμα βιασμού. Πρόκειται για κορίτσι που κατάγεται από χωριό της Ρόδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει δώσει εντολή σε κάθε αρμόδια υπηρεσία να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Βάσει πληροφοριών του ίδιου μέσου, σε πρώτη φάση διαπιστώθηκε ότι έχει τελεστεί βιασμός παρά φύση και ενεργοποιήθηκε άμεσα η διαδικασία διώξεων και κατεπείγουσας έρευνας.

Στο επίκεντρο της έρευνας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονται πρόσωπα με τα οποία είχε επαφές η 8χρονη, ενώ θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις συγγενικά πρόσωπα του κοριτσιού.

kathimerinigr ε πληροφορίες από rodiaki.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 3:54ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency