Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κω - Κατασχέθηκαν 262,6 γραμμ. κάνναβη,21 γραμμ. κοκαΐνη, 3 κινητά τηλέφωνα και 800€

Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κω - Κατασχέθηκαν 262,6 γραμμ. κάνναβη,21 γραμμ. κοκαΐνη, 3 κινητά τηλέφωνα και 800€

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κω

Κατασχέθηκαν 262,6 γραμμ. κάνναβη, -21- γραμμ. κοκαΐνη, -3- κινητά τηλέφωνα και 800€

 

 

Συνελήφθησαν χθες (19 Αυγούστου 2021) στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, δυο 26χρονοι αλλοδαποί και μια 18χρονη ημεδαπή κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη είναι αποτέλεσμα εφαρμογής ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας ο ένας 26χρονος αλλοδαπός μαζί με την 18χρονη μετέφεραν στην Κω επιμελώς κρυμμένες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στο νησί, κατ’ εντολή του δεύτερου 26χρονου.

Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση, εντόπισαν τους δύο μεταφορείς, κατά την άφιξη τους σε τουριστικό κατάλυμα και έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στις αποσκευές τους βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

  • Κοκαΐνη βάρους 21 γραμμάρια
  • Κάνναβη βάρους 262,6 γραμμάρια, τοποθετημένη σε 94 μικροσυσκευασίες
  • Δύο κινητά τηλέφωνα
  • Δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Το χρηματικό πόσο των 800 ευρώ

Ακολούθησε εντοπισμός και σύλληψη του 26χρονου εντολοδόχου στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

SYLLHPSH NARKOTIKA KOS F.jpg

 

ADVERTORIALS