Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Ρόδο - Ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύζυγό του

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Ρόδο - Ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύζυγό του

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Ρόδο

 

Ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύζυγό του

 

Κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια

Συνελήφθη το Σάββατο (31 Ιουλίου 2021) το βράδυ στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου με τη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Ρόδου, της επιτέθηκε επανειλημμένος με μαχαίρια τραυματίζοντας την σε διάφορα σημεία του σώματος.

Η τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου της παρασχέθηκαν ο πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Στο σημείο του περιστατικού κλήθηκαν και μετέβησαν άμεσα περιπολούντες αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα στιλέτο με σπασμένη λάμα και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους -11- εκατοστά, τα οποία χρησιμοποίησε ο δράστης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, του ασκήθηκε ποινική δίωξη, κρατείται και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

 

ADVERTORIALS