Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Πιπέρης - Η δήλωσή του

Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Πιπέρης - Η δήλωσή του

Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής της περιοχή μας κ. Ευάγγελος Πιπέρης.

Δείτε παρακάτω τη δήλωσή του στα τοπικά ΜΜΕ

Αποχωρώντας από τη Β΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου για τη νέα μου θέση αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να εκφράσω τις πλέον θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλες τις θρησκευτικές, αυτοδιοικητικές, πολιτικές, δικαστικές, στρατιωτικές, εκπαιδευτικές και λοιπές Αρχές της Διεύθυνσης για την άριστη συνεργασία και τη συμπαράσταση στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για τον αντικειμενικό τρόπο κάλυψης των αστυνομικών θεμάτων, για την καλόπιστη κριτική τους και τη συμβολή τους στη δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Τους κατοίκους της περιοχής για την εμπιστοσύνη τους στην Αστυνομία και στο πρόσωπό μου και τη φιλία και την αγάπη που μου προσέφεραν απλόχερα.

Τους αποστράτους συναδέλφους μας που πάντα ήταν δίπλα μας συμπαραστάτες και φίλοι.

Σας αποχαιρετώ όλους με εκτίμηση, έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και σας διαβεβαιώνω ότι θα διατηρώ με υπερηφάνεια την ανάμνηση της περιόδου των δύο ετών που υπήρξα Διευθυντής της Β΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, γιατί θεωρώ υψίστη τιμή που υπηρέτησα και προσέφερα υπηρεσίες στους πολίτες .

Εύχομαι σε όλους σας και στους κατοίκους της περιοχής μας υγεία, ατομική και οικογενειακή προκοπή και επιτυχίες στον ατομικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο.

Με εκτίμηση

Ευάγγελος Χρ. ΠΙΠΕΡΗΣ
Αστυνομικός Διευθυντής

ADVERTORIALS