Είδη πρώτης ανάγκης από την αστυνομία σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κω, της Ρόδου και της Σύρου

Αστυνομικο Πέμπτη, 31η Δεκεμβρίου 2020
b3701c6cdaa8c3ee47ded636ca8f957b.jpg

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν και τα προσέφεραν οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Σύρου, της Ρόδου και της Κω

Πρόκειται για μια κοινωνική δράση στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου υλοποίησε πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τη στήριξη τοπικών κοινωνικών-φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Ειδικότερα, μέσω των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α΄ και Β’ Δωδεκανήσου επετεύχθη αξιόλογη συγκέντρωση ειδών (πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής και τροφίμων) προερχόμενα από εθελοντική προσφορά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού, τα οποία αντιπροσωπίες της Ελληνικής Αστυνομίας παρέδωσαν στους υπευθύνους τοπικών ιδρυμάτων, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και στήριξης του έργου τους.

Συγκεκριμένα :

Την 28.12.2020, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου Ερμούπολης Αστυνόμος Β’ ΣΤΑΜΙΡΗΣ Ιωάννης, ως εκπρόσωπος του Διευθυντή Αστυνομίας Κυκλάδων μαζί με αστυνομικά στελέχη προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη στη «Στέγη» ανηλίκων και εφήβων Σύρου.

Την 28.12.2020, εκπρόσωποι του Διευθυντή της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου, παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητρόπολης Κω-Νισύρου.

Την 30.12.2020, ο Διευθυντής της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου Αστυνομικός Διευθυντής ΚΑΛΗΩΡΑΚΗΣ Μιχαήλ, συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του προσέφερε τα συγκεντρωθέντα είδη στο κοινωνικό παντοπωλείο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τα οποία παρελήφθησαν από την κα ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ Χαρούλα, Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

Σημειώνεται ότι, η πρωτοβουλία αυτή εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της αναγνώρισης του έργου των φορέων που φροντίζουν παιδιά και ηλικιωμένους, αποτελεί έμπρακτη και ουσιαστική κάλυψη αναγκών των ιδρυμάτων ώστε να εξασφαλίζεται η αδιάκοπη παροχή των υπηρεσιών τους.

Εκπρόσωποι των φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων - Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Screenshot - 31_12_2020 , 5_56_18 μμ.png

Screenshot - 31_12_2020 , 5_57_01 μμ.png

FILANTHRWPIKO ERGO A DWDEKANHSOY.jpg

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-05-112058.png
ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ενισχύεται η αστυνόμευση σε Ρόδο και Κω - Νέο προσωπικό σε συνοριοφύλακες στα αεροδρόμια»

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.

stighmiotipo-othonis-2025-07-05-125950.png
Προβολή ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση, στο κανάλι της Βουλής, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Κυριακή, 6 Ιουλίου 1:51ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency