Συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός χειριστής JET SKI, από το Λιμεναρχείο Κω

Αστυνομικο Τετάρτη, 1η Ιουλίου 2020
5d994370f14cfe653ef080089a71035e.jpg
Στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες Τρίτη 30 Ιουνίου, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κω.
Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Κω, για την ύπαρξη ύποπτου θαλάσσιου μοτοποδηλάτου (JET SKI) στις νοτιοανατολικές ακτές ΚΩ. Άμεσα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε το ανωτέρω θαλάσσιο μοτοποδήλατο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, ο χειριστής του οποίου αρχικά δε συμμορφώθηκε στα ηχητικά και οπτικά σήματα του πληρώματος του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και επιχείρησε να διαφύγει, εκτελώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς.
Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του σκάφους και στη συνέχεια το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στη σύλληψη του 39χρονου αλλοδαπού.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
dsc_9627.jpg
Πανηγυρική Τελετή Έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas στην Κω

Την επίσημη έναρξη των Αγώνων κήρυξε ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Πρέσβυς ε.τ. κ. Διονύσιος Κοδέλλας, ο οποίος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Δήμο Κω για τη θερμή φιλοξενία και ανακοίνωσε πως, μετά τη φετινή επιτυχημένη συνδιοργάνωση, οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics θα διεξάγονται πλέον κάθε χρόνο στην Κω.

stighmiotipo-othonis-2025-10-16-175018.png
Νίκος Στ. Μανούσης: Δύο Ακαδημαϊκοί, δύο φωνές του ελληνικού πνεύματος στην Ιπποκρατική Εβδομάδα της Κω

Ο Νίκος Στ. Μανούσης γράφει για τον Γεώργιο Χρούσο και τον Κώστα Μπουραζέλη.

1000151794.jpg
Συνάντηση στην Κω μεταξύ των Λιμενικών Αρχών Ελλάδας και Τουρκίας - Δείτε φωτογραφίες

Με βασικό αντικείμενο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 4:15ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency