Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες του Super Market στην Κανάρη - Το ''ευχαριστώ'' του επιχειρηματία

Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες του Super Market στην Κανάρη - Το ''ευχαριστώ'' του επιχειρηματία

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκονται οι 2 διαρρήκτες οι οποίοι τα ξημερώματα της Κυριακής 5 Απριλίου, διέρρηξαν Super Market στην πόλη της Κω, στην οδό Κανάρη.

Οι άνδρες της αστυνομίας αξιοποίησαν όλες τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους και μετά από στοχευμένες έρευνες συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς δράστες, ενώ τα κλοπιμαία, τα οποία είχαν επιμελώς κρυμμένα, βρέθηκαν από τους άνδρες της ασφάλειας Κω και θα επιστραφούν στον ιδιοκτήτη του Super Market.

Το Kosnews24.gr επικοινώνησε με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Super Market Proton στην Κανάρη κ. Γιάννη Δαουλτζή.

Ο κ. Δαουλτζής δήλωσε:

Θέλω μέσα από την ψυχή μου να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στο προσωπικό της Β΄Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου και στους άνδρες της Ασφάλειας Κω, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να εντοπιστούν οι δράστες. Οι δράστες συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής και το εμπόρευμα το οποίο εκλάπη θα επιστραφεί. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω και την επιχείρηση E-Service "Computing Experts" αφού το βίντεο από τη διάρρηξη βοήθησε στα μέγιστα έτσι ώστε να βρεθούν οι δράστες. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους συμπολίτες μου για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν αλλά και την στήριξή τους.

ADVERTORIALS