40 αφίξεις παράνομων μεταναστών το πρωί στο Τιγκάκι - Κρατούνται στο λιμάνι της Κω προσωρινά

Αστυνομικο Τρίτη, 3η Μαρτίου 2020
d4182d33525467917051790c07a03ad9.jpg

40 παράνομοι μετανάστες προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια, αφίχθησαν το πρωί της Τρίτης στην περιοχή Τιγκάκι της Κω.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κω (στο οποίο κρατούνται ήδη μετανάστες οι οποίοι έφτασαν στην Κω χθες), όπου και κρατούνται προσωρινά, φυλασσόμενοι από προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας αλλά και εταιρείας security.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Kosnews24 δεν πρόκειται να μεταφερθούν στο HOT SPOT στο Πυλί το οποίο δεν χωράει άλλα άτομα πλέον, ενώ αναμένονται τις επόμενες ώρες εντολές για την μεταφορά τους σε άλλο μέρος, πιθανότατα και εκτός Κω.

Από την Παρασκευή έως και σήμερα Τρίτη, περίπου 150 μετανάστες έχουν φτάσει στην Κω (οι περισσότεροι άνδρες από Αφγανιστάν, Σομαλία και Πακιστάν), ενώ έχουν αποτραπεί δεκάδες είσοδοι παράνομων μεταναστών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Κυριακή, 13 Ιουλίου 11:39ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency