Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου, βραδινές ώρες χθες, για εκδήλωση πυρκαγιάς σε κατασχεμένο μηχανοκίνητο σκάφος, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο εκτός του περίφρακτου χώρου του νέου καρνάγιου ν. Ρόδου.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου συνέδραμαν στις προσπάθειες κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου για την κατάσβεσή της, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, παρά μόνο υλικές ζημιές στο εν λόγω σκάφος.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
Στην έγκριση της προμήθειας νέου χριστουγεννιάτικου διάκοσμου ύψους 229.214 ευρώ προχώρησε η Δημοτική Επιτροπή Κω. Η φωταγώγηση του δέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας έχει προγραμματιστεί για τις 9 Δεκεμβρίου
Το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κω καλεί συλλόγους, φορείς και σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Χριστουγεννιάτικα Παζάρια των Κοινοτήτων να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως τις 27 Νοεμβρίου
Τα πεπραγμένα της περιόδου 2021 έως 2026 παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω, εστιάζοντας στην εύρυθμη λειτουργία, την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τις επιστημονικές συνεργασίες
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας