43 παράνομοι μετανάστες στην Κω το πρωί της Παρασκευής - Σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού το βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι της Κω

43 παράνομοι μετανάστες στην Κω το πρωί της Παρασκευής - Σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού το βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι της Κω
Στον εντοπισμό και τη διάσωση σαράντα τριών (43) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα (Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου), στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
 
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Κω, πνευστή λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
 
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον λιμένα Κω.
 
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.  
 

Στελέχη του Λιμεναρχείου Κω προχώρησαν, το βράδυ της Πέμπτης, στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού.
 
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στον επιβατικό λιμένα Κω, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο αμφιβόλου γνησιότητας.
 
Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
 
 
ADVERTORIALS