Συνελήφθη 45χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στην Κάλυμνο
Κατασχέθηκαν -3,2- κιλά κάνναβης
Συνελήφθη χθες (28 Νοεμβρίου 2019) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 45χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, χθες το πρωί αστυνομικοί που διερευνούσαν σχετική υπόθεση πραγματοποίησαν έλεγχο στον 45χρονο διαπιστώθηκε ότι κατείχε σημαντική ποσότητα κάνναβης.
Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα ισοβαρείς συσκευασίες, επιμελώς κρυμμένες μέσα σε δυο αντλίες νερού, οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -3- κιλών και -246- γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ηλεκτροδότησης του θόλου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κω, με τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή να ζητά συγγνώμη για τις καθυστερήσεις και να ευχαριστεί τα αθλητικά σωματεία
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΤΕΕ Δωδεκανήσου. Πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Ιωάννης Γλυνός και αναπληρωτής πρόεδρος, επίσης ομόφωνα, ο Ηλίας Τσίγκρας
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Κω «Ο ΠΑΝ», κατόπιν των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν, με πρόεδρο τον Εμμανουήλ Μανιά
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας