Θάνατος Πολωνού τουρίστα στην Κω - Ένιωσε αδιαθεσία στην στάση λεωφορείων του αεροδρομίου Κω - Απεβίωσε στο νοσοκομείο της Κω

Αστυνομικο Δευτέρα, 21η Οκτωβρίου 2019
a32fd73ca25f9093ffb2fcadbc2ebea2.jpg

Ένας 65χρονος Πολωνός τουρίστας έχασε την ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου στην Κω.

Ο άνδρας ο οποίος βρισκόταν μαζί με την γυναίκα του στην στάση λεωφορείων στο αεροδρόμιο της Κω ένιωσε αδιαθεσία και στη συνέχεια λιποθύμησε.

Αμέσως παρευρισκόμενοι κάλεσαν το ασθενοφόρο, ενώ του παρείχαν και τις πρώτες βοήθειες. Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον άνδρα στα επείγοντα του νοσοκομείου Κω, αλλά μετά από λίγα λεπτά ο 65χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Για τον θάνατο του 65χρονου παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση νεκροψίας - νεκτροτομής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-05-112058.png
ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ενισχύεται η αστυνόμευση σε Ρόδο και Κω - Νέο προσωπικό σε συνοριοφύλακες στα αεροδρόμια»

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.

stighmiotipo-othonis-2025-07-05-125950.png
Προβολή ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση, στο κανάλι της Βουλής, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Κυριακή, 6 Ιουλίου 1:29ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency