Συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί που συνόδευαν 4 παιδιά, στο αεροδρόμιο της Κω, τις τελευταίες 2 ημέρες - Προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ε.Ε.

Συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί που συνόδευαν 4 παιδιά, στο αεροδρόμιο της Κω, τις τελευταίες 2 ημέρες - Προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ε.Ε.

Συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν προχθές 15 Οκτωβρίου 2019 και χθες 16 Οκτωβρίου 2019 στο αεροδρόμιο της Κω συνολικά 8 αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, πέντε αλλοδαποί (-3- άνδρες και -2- γυναίκες που συνόδευαν -1- παιδί) ηλικίας από 19 έως 39 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών δελτίων ταυτότητας και δελτίων αιτούντος διεθνή προστασία, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε διαφορετικές πτήσεις τη Γερμανία, το Ην. Βασίλειο και την Αθήνα.

16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, τρεις αλλοδαπές γυναίκες ηλικίας 21, 28 και 31 ετών (που συνόδευαν -3- παιδιά), οι οποίες μετέβησαν στον Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών δελτίων διαβατηρίων και άδειας παραμονής, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε διαφορετικές πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

ADVERTORIALS