Συνελήφθη 21χρονος Πακιστανός ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει δυο γυναίκες στην Κω, στην περιοχή της Λάμπης

Συνελήφθη 21χρονος Πακιστανός ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει δυο γυναίκες στην Κω, στην περιοχή της Λάμπης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kosnews24 πρόκειται για 21χρονο Πακιστανό (και όχι 26χρονο) ο οποίος προσπάθησε να βιάσει 2 γυναίκες στην περιοχή της Λάμπης, το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια 40χρονη Ελληνίδα και μια 19χρονη Γερμανίδα η οποία εργάζεται στην Κω. Αρχικά ο δράστης αποπειράθηκε να βιάσει την 40χρονη η οποία άρχιζε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο 21χρονος να τραπεί σε φυγή. Η 40χρονη κάλεσε την αστυνομία άνδρες της οποίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο και κατάφεραν μετά από λίγα λεπτά να εντοπίσουν τον δράστη σε κοντινή απόσταση. Ο δράστης στο χρονικό διάστημα μέχρι να εντοπιστεί από την αστυνομία αποπειράθηκε να βιάσει και μια 19χρονη Γερμανίδα.

Να σημειωθεί πως ο δράστης είναι κάτοικος περιοχής στην πόλη της Κω και δεν πρόκειται για μετανάστη ο οποίος έφτασε τα τελευταία χρόνια στην Κω.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη άμεσα 26χρονος ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει δυο γυναίκες στην Κω

Συνελήφθη το Σάββατο (12 Οκτωβρίου 2019) το απόγευμα στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 26χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για δυο απόπειρες βιασμού.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα καταγγέλθηκε στο τηλεφωνικό επιχειρησιακό κέντρο «100» της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου περιστατικό απόπειρας βιασμού γυναίκας, η οποία καλώντας σε βοήθεια ανάγκασε το δράστη να τραπεί σε φυγή.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί και έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος μόλις είχε εκδηλώσει δεύτερη παρόμοια επίθεση σε γυναίκα και απομακρυνόταν από την περιοχή.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τις παθούσες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.