Άλλοι 46 παράνομοι μετανάστες στη Σύμη

Άλλοι 46 παράνομοι μετανάστες στη Σύμη
 
 
Στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι έξι (26) αλλοδαπών προέβησαν,  πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής. 
    Συγκεκριμένα,  ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ρόδου και Σύμης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για ύπαρξη πνευστής μηχανοκίνητης λέμβου με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή δυτικά ν.Σύμης.
   Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής, πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,  προέβη στον εντοπισμό και τη διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα  Σύμης.
 
  Επίσης, στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι (20) αλλοδαπών προέβησαν,  απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής. 
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε σε βραχώδη περιοχή της ν.Νίμου ν.Σύμης, τους παραπάνω αλλοδαπούς.
   Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής,το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προέβη στον απεγκλωβισμό και τη διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα  Σύμης.
      Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
ADVERTORIALS