O A. Σταυρόπουλος για την επίθεση που δέχθηκε: Εφαρμόζω το νόμο και θα συνεχίσω να τον εφαρμόζω. ΦΩΤΟ

O A. Σταυρόπουλος για την επίθεση που δέχθηκε: Εφαρμόζω το νόμο και θα συνεχίσω να τον εφαρμόζω. ΦΩΤΟ

Άγνωστοι βανδάλισαν το αυτοκίνητο του νέου διοικητή της Αστυνομίας κ. Ανδρέα Σταυρόπουλου γράφοντας με μαύρο χρώμα στο καπώ, στις πόρτες τη λέξη A.C.A.B. και ζωγραφίζοντας το ναζιστικό αστέρι.
Το συμβάν έγινε αντιληπτό περίπου 1 η ώρα ξημερώματα Τρίτης 12 Δεκεμβρίου. Το αυτοκίνητο του διοικητή ένα κόκκινο πούντο ήταν παρκαρισμένο λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα, στη γωνία του τελωνείου. Σε άλλο σημείο της Σκάλας με το ίδιο χρώμα οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα κατά της αστυνομίας, που προφανώς είχαν τον ίδιο στόχο .
Ο νέος διοικητής που έχει βαθμό Αστυνόμου Α΄μετετέθη τον τελευταίο καιρό, από την Κω στην Πάτμο, που έχει διοίκηση αστυνόμου Β', .
Ερωτηθείς ο κ. Διοικητής για το περιστατικό, γιατί πιστεύει ότι έγινε και από ποιους, μας απάντησε ότι έχει σχέση με αυτούς που δεν τους αρέσει η επιβολή της νομιμότητας. Δεν διαβάζετε μου λέει σάιτ και σχόλια; είναι ηλίου φαεινότερον. Μου είπανε πήγαινε στην Πάτμο για την αστυνομική αναβάθμιση. Έχω αφήσει τη γυναίκα μου με δύο παιδιά στην Κω, 7 και εννέα ετών. Και επειδή είμαι μηδενικής ανοχής και οι νόμοι είναι σαφείς, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου".
Κύριε διοικητά πράγματι μάθαμε και ακούσαμε περιπτώσεις που "γράψατε και κόψατε πρόστιμα". Σε όλη αυτή την προσπάθεια σας, βρίσκουμε ότι υπάρχει η υπερβολή. Τι έχετε να πείτε γι αυτό;
"Δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Το νόμο εφαρμόζω και θα συνεχίσω να τον εφαρμόζω" μας απάντησε ο διοικητής.
Πληροφορηθήκαμε ότι για να εντοπιστούν τα άτομα που προέβησαν στην παραπάνω ενέργεια, κλιμάκιο θα σταλεί από την Αθήνα για την σχετική έρευνα .

πηγή http://www.patmostimes.gr 

ADVERTORIALS