Συνελήφθησαν 2 υπήκοοι Αλβανίας, με κοκαΐνη στη Ρόδο. Κατασχέθηκαν 608 γραμμάρια

Συνελήφθησαν 2 υπήκοοι Αλβανίας, με κοκαΐνη στη Ρόδο. Κατασχέθηκαν 608 γραμμάρια

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας για οργάνωση μεταφοράς-αποστολής ποσοτήτων κοκαΐνης στη Ρόδο για περαιτέρω διακίνηση

Κατασχέθηκαν -607,9- γραμμ. κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των -240- ευρώ, μία (1) ζυγαριά ακριβείας και ένα (1) μεταλλικό μπαστούνι

Συνελήφθησαν στις 4-11-2017 στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 34 ετών, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκε σε μεταφορική εταιρεία της Αθήνας, βαλίτσα με προορισμό τη Ρόδο, εντός της οποίας αποκρύπτονταν ποσότητα κοκαΐνης.

Ακολούθως, έγιναν άμεσες ενέργειες για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των εμπλεκομένων και οργανώθηκε επιχείρηση στη νήσο Ρόδο για τη σύλληψή τους.

Μεσημβρινές ώρες της 4-11-2017, συνελήφθησαν οι δύο (2) προαναφερόμενοι υπήκοοι Αλβανίας, κατά τη στιγμή της παραλαβής της αποσκευής.

Όπως διαπιστώθηκε εντός της βαλίτσας ήταν τοποθετημένη ηλεκτρονική συσκευή (dvd player) εντός της οποίας αποκρύπτονταν είκοσι (20) συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, συνολική βάρους -507,4- γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή τους καθώς και από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους -100,5- γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των -240- ευρώ, μία (1) ζυγαριά ακριβείας και ένα (1) μεταλλικό μπαστούνι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα του δέματος, συνεχίζεται.

ADVERTORIALS