Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης στην Κω ΦΩΤΟ

Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης στην Κω ΦΩΤΟ

 Συνελήφθη χθες (19.05.2017) στο Ζηπάρι Κω  42χρονος, γιατί στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στην οικία του  και σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (832) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθη χθες (19.05.2017) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 42χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ναρκωτικών ουσιών, χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος στον 42χρονο και βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία του όπου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -803- γραμμαρίων, τοποθετημένη σε τέσσερις πλαστικές συσκευασίες

Επιπλέον, έγινε έρευνα σε αγροτεμάχιο που χρησιμοποιούσε ο δράστης και διαπιστώθηκε ότι, είχε αναπτύξει καλλιέργεια φυτών κάνναβης αποτελούμενη από έξι δενδρύλλια ύψους έως 1,30 μέτρα. Παράλληλα, εντοπίσθηκε μέσα σε αποθήκη του κτήματος ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -27- γραμμαρίων τοποθετημένη σε διάφορες συσκευασίες.

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και μαζί την ποσότητα της κάνναβης συνολικού βάρους -832- γραμμαρίων, κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.




 

ADVERTORIALS