ΚΩΣ- Σοβαρές καταγγελίες από την Ένωση Αστυνομικών για τις ακτοπλοϊκές μεταγωγές αλλοδαπών και ποινικών κρατουμένων

ΚΩΣ- Σοβαρές καταγγελίες από την Ένωση Αστυνομικών για τις ακτοπλοϊκές μεταγωγές αλλοδαπών και ποινικών κρατουμένων

Καταγγέλλουμε τον τρόπο με τον οποίο εκτελούνται οι ακτοπλοϊκές μεταγωγές αλλοδαπών και ποινικών κρατουμένων από και προς την περιοχή μας, όπως και την συμπεριφορά του κ. Ταξιάρχου της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής προς τα μέλη μας.

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω αξιωματικός όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε με τις εκδοθείσες διαταγές αλλά αντιθέτως με Αυταρχικό, Προσβλητικό, Υποτιμητικό και Ανάρμοστο τρόπο απαίτησε από τους αστυνομικούς που είχαν ταλαιπωρηθεί 14 ώρες μεταφέροντας κρατούμενους από την Κω προς την Δ/νση Αλλ. Αττικής να συνεχίσουν και να παραδώσουν τους κρατούμενους στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Αμυδαλέζας για να μην ταλαιπωρήσει κανένα δικό του !!!

Η αναφορά που έγινε από την Δ/νση Αλλ. Αττικής  σε βάρος των συναδέλφων μας επεξεργάζεται ήδη ο νομικός μας σύμβουλός καθώς όχι μόνο δεν προκύπτουν  ευθύνες σε βάρος τους αλλά αναδεικνύει περίτρανα πως θριαμβεύει η ασυνεννοησία μεταξύ των υπηρεσιών και την επιχειρησιακή δυνατότητα των υψηλόβαθμων στελεχών είναι ανύπαρκτη.  

Επειδή δεν περιμένουμε από κανένα να αναγνωρίσει το ότι οι αστυνομικοί της περιοχής που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά από το 2015, εμείς θα τους αναγκάσουμε όλους  να τους σέβονται, και δεν θα αφήσουμε κανένα στην πλάτη τους να κάνει τα παιχνίδια του όσο ψιλά και αν βρίσκεται.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τους συναδέλφους μας που δεν υπέκυψαν στις πιέσεις με όποιο τρόπο και αν ασκήθηκαν και θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους και δεν θα αφήσουμε κανένα στο απυρόβλητο.     

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος

ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Αντώνιος

Ο   Γεν. Γραμματέας

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Παναγιώτης

 

1 σχόλιο

  • ΚΥΠΙΑΔΗΣ ΦΙΛΗΜΩΝ
    ΚΥΠΙΑΔΗΣ ΦΙΛΗΜΩΝ
    Τρίτη, 09 Μάιος 2017 20:01
    κανεις λαθος κυριε ΚΥΔΩΝΑΚΗ,ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ. Εμεις οι απλοι πολιτες ειμασταν και θα ειμαστε διπλα στην Αστυνομια ΠΑΝΤΑ.

Προσθήκη σχολίου