Καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών -Δείτε τι προβλέπεται για τη Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου(Κως)

Καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών -Δείτε τι προβλέπεται για τη Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου(Κως)

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, η απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, βάσει του οποίου γίνεται ο καθορισμός της τοπικής αρμοδιότητας περιφερειακών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ 

Για την Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου προβλέπονται τα εξής΄

  Β΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

Περιλαμβάνει τις περιοχές δικαιοδοσίας των υφισταμένων της Υπηρεσιών.

α. Αστυνομικό Τμήμα Κω. Περιλαμβάνει τη διοικητική περιφέρεια της δημοτικής ενότητας Κω, καθώς και των δημοτικών κοινοτήτων Ασφενδίου και Πυλίου της δημοτικής ενότητας Δικαίου του δήμου Κω.

β. Αστυνομικός Σταθμός Νισύρου. Περιλαμβάνει τη διοικητική περιφέρεια του δήμου Νισύρου.

γ. Τμήμα Ασφάλειας Κω. Ταυτίζεται με την περιφέρεια του ομώνυμου Αστυνομικού Τμήματος. Επιπλέον, ασκεί και καθήκοντα Υπηρεσίας Ελέγχου Διαβατηρίων στον λιμένα Κω.

δ. Τμήμα Τροχαίας Κω. Ταυτίζεται με την περιφέρεια του ομώνυμου Αστυνομικού Τμήματος. Επιπλέον, περιλαμβάνει το επαρχιακό οδικό δίκτυο Κως – Κέφαλος.

ε. Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Κω. Ταυτίζεται με την περιφέρεια του ομώνυμου Αστυνομικού Τμήματος, του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω και του Αστυνομικού Σταθμού Νισύρου.

στ. Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω. Ταυτίζεται με την περιφέρεια της Β΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.  

ADVERTORIALS