Αποκλειστικό βίντεο του kosnews24, από το HOT SPOT - Αναστάτωση με μετανάστες να καίνε πλαστικά αντικείμενα

Αποκλειστικό βίντεο του kosnews24, από το HOT SPOT - Αναστάτωση με μετανάστες να καίνε πλαστικά αντικείμενα

Ένταση υπήρξε σήμερα το πρωί στο HOT SPOT στην Κω από μετανάστες  οι οποίοι ζητούν να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις ασύλου που υπέβαλαν,έτσι ώστε να μπορέσουν να φύγουν από το νησί μας στο οποίο βρίσκονται για μήνες. Αμέσως χτύπησε ''συναγερμός'' στην αστυνομία, άνδρες της οποίας κατάφεραν να ελέγξουν την κατάσταση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες την φωτιά έβαλαν μουσουλμάνοι μετανάστες, καίγοντας πλαστικά αντικείμενα , διαμαρτυρόμενοι για την απόρριψη των αιτημάτων τους για ασυλία.

Το kosnews24.gr δημοσιεύει βίντεο μέσα από το HOT SPOT της Κω στο οποίο φαίνεται η φωτιά την οποία έβαλαν οι μετανάστες.

Σε μηνύματα που λαμβάνει η εφημερίδα μας από πρόσφυγες αλλά και χριστιανούς μετανάστες οι οποίοι βρίσκοναι μέσα στο HOT SPOT, κάνουν λόγο για  ανθρώπους, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι και προκαλούν αναστάτωση στο κέντρο, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους διαμένοντες στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στο Πυλί , να φοβούνται για τα χειρότερα.

Πάντως να σημειώσουμε ότι στη Λέσβο ειδικά μετά τα επεισόδια ξεκίνησαν να βγαίνουν αποφάσεις για χορήγηση ασύλου και να φεύγουν όλο και περισσότεροι πρόσφυγες ,εφόσον το δικαιούνται.

ADVERTORIALS