Σκασμένος ο Σκανδαλίδης από την αναμενόμενη διαγραφή του.Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από φίλους του στην Κω

Πολιτικη Πέμπτη, 8η Νοεμβρίου 2012
Σκασμένος ο Σκανδαλίδης από την αναμενόμενη διαγραφή του.Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από φίλους του στην Κω
«Ο Κώστας δεν είναι ΠΑΣΟΚ είναι το ΠΑΣΟΚ» διαρρέουν συνεργάτες του Σκανδαλίδη με αφορμή τις φήμες για συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ

Πολύ στεναχωρημένος λέγεται ότι είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης. «Έχει σκάσει» αναφέρουν παλαιοί συνομιλητές του υπενθυμίζοντας ότι ο Κώστας κολλάει ένσημα στο ΠΑΣΟΚ από το 1974 και στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ από το 1981!

Όπως και να το κάνουμε, η ιστορία του δεν αμφισβητείται από κανένα και κανείς ΠΑΣΟΚος δεν μπορεί να τον διαγράψει από τη συνείδηση του. Όσο για τις αστειότητες που διακινούνται περί δήθεν σύμπραξης του με τον ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση των συνεργατών του έρχεται απερίφραστα: «Ο Κώστας δεν είναι ΠΑΣΟΚ, είναι το ΠΑΣΟΚ».

parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
astynomia.jpg
Απίστευτο περιστατικό χθες βράδυ στην Κανάρη - Μεθυσμένος οδηγός μπήκε αντίθετα στο ρεύμα

Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

dhmotiko-sumvoulio2.jpg
Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω λόγω της εκδημίας του Μητροπολίτη Αγκύρας κυρού Ιερεμία

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2025 και ώρα 18:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Παρασκευή, 20 Ιουνίου 10:53ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency