Η σημερινή συγκέντρωση στο Δημαρχείο για τους απλήρωτους εργαζόμενους

Πολιτικη Τετάρτη, 7η Νοεμβρίου 2012
Η σημερινή συγκέντρωση στο Δημαρχείο για τους απλήρωτους εργαζόμενους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο της Κω συνάντηση του Κ. Γιωργαρά (Ο Δήμαρχος είχε προγραμματισμένη συνάντηση για θέματα τουρισμού) με μέλη του Εργατικού Κέντρου και άλλων σωματείων για τους απλήρωτους εργαζόμενους στο Δήμο.Συγκεκριμένα για τους 94 του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Ινστιτούτου της ΓΣΕΕ και τους 12 συμβασιούχοι της Καθαριότητας.

Ο κ. Γιωργαράς ενημέρωσε του παρευρισκόμενους ότι για τους 94 απλήρωτους της Κοινωφελούς εργασίας ευθύνεται αποκλειστικά το Υπ. Εργασίας ενώ για τους 12 συμβασιούχους της Καθαριότητας δήλωσε πως ο Δήμος θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίξει νομικά αν χρειαστεί.

Στην συνάντηση τέθηκε και το θέμα των απλήρωτων ξενοδοχοϋπαλλήλων με τους παρευρισκόμενους να ζητάνε από τον κύριο Γιωργαρά ο Δήμος να σταθεί δίπλα τους και να τους στηρίξει έμπρακτα καθώς αρκετοί συμπολίτες μας έχουν να πληρωθούν περισσότερο από 2 μήνες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Πέμπτη, 21 Αυγούστου 9:07ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency