Διάθεση και των τριών φορέων είναι η συνεργασία η οποία θα οδηγήσει στην τόνωση των τοπικών αγορών τόσο της Κω όσο και του Bodrum.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Νικηταράς τόνισε όσον αφορά τις σχέσεις των 2 επιμελητηρίων ότι ο Δημος της Κω έχει εκφράσει από την πρώτη στιγμή την θέση και την βούληση του να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις οποίες πρωτοβουλίες από κοινού αποφασίζεται να γίνονται και αποσκοπούν στο κοινό καλό.
Χαρακτηριστικά είπε''Γνωρίζουμε και κατανοούμε και είμαστε ωριμότεροι και σοφότεροι λόγω της κρίσης ότι η συνεργασία αυτών δυο κοινωνιών σε πολιτικό αυτοδιοικητικό επίπεδο και η συνεργασία σε επιχειρηματικό επίπεδο μπορεί νααποδώσει πολλαπλά οικονομικά και οχι μόνο, ωφέλει στους δυο λαούς.
Το ''Bodrum'' και η Κως είναι το σταυροδρόμι δυο ηπείρων ,είναι το σταυροδρόμι δυο πολιτισμών ,μας ενώνει το Αιγαίο και το απέραντο γαλάζιο ζούμε και αναπνέουμε τον ίδιο αέρα, απολαμβάνουμε τον ίδιο ήλιο, είναι παρά πολλά αυτά που μας ενώνουν αρα η συνεργασία και η πρόοδος σε αυτό το επίπεδο μπορεί να αποφέρει ωφέλη που μπορούν να είναι σύντομα ορατά στους δυο λαούς.
Ο ΗΛΙΟΣ και η θάλασσα προφανώς και δεν αρκούν,Ήλιο και θάλασσα έχουν και άλλοι τουριστικοί προορισμοί του κόσμου όμως ελάχιστοι προορισμοί έχουν την ιστορία και την ταυτότητα που έχει η Κως.
Το επόμενο διάστημα θα προγραμματιστεί νέα συνάντηση για να τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε την ερχόμενη τουριστική σεζόν η Κως και το Bodrum να συνεργαστούν.
Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις των προέδρων των επιμελητηρίων του κ. Νικηταρά καθώς και μελών των επιμελητηρίων.
Στη σύλληψη 3 ατόμων προχώρησε η αστυνομία!
Δείτε το δελτίο τύπου!
«Θυμός στην Εφηβεία», Τρίτη 26 Αυγούστου, ώρα 15:30-17:00 | Εγγραφή ΕΔΩ
Δελτίο τύπου του Γιώργου Νικητιάδη!