Αυξημένη επιφυλακή στο ανατολικό Αιγαίο

Κοινωνια Τετάρτη, 24η Οκτωβρίου 2012
Αυξημένη επιφυλακή στο ανατολικό Αιγαίο
Συνάντηση δυόμισι ωρών είχαν αργά το βράδυ της Κυριακής ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη στο υπουργείο Ναυτιλίας στην Ακτή Βασιλειάδη. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού Σώματος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος και Δημήτριος Μπαντιάς, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Βήματος" οι δυο υπουργοί συμφώνησαν οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού που περιπολούν στην περιοχή του ανατολικού Αιγαίου να συνεχίσουν να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η διακλαδική συνεργασία.

Κατά τη συνάντηση εκτιμήθηκε πως σε περίπτωση που κλιμακωθεί περαιτέρω η ένταση στη Συρία λόγω της εμφύλιας σύρραξης θα ενισχυθεί κι άλλο το κύμα μεταναστών από την Τουρκία προς τη χώρα μας.

Μετά το τέλος της συνάντησης οι δύο υπουργοί και οι Αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού επισκέφθηκαν το Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου ενημερώθηκαν από τους αξιωματικούς που το στελεχώνουν, για την κατάσταση που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή στο ανατολικό Αιγαίο, σχετικά με την διακίνηση λαθρομεταναστών και τις περιπολίες του Λιμενικού και της Φρόντεξ στην περιοχή.

ΡΟΔΙΑΚΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Κυριακή, 17 Αυγούστου 10:24ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency