"Δεν θα περάσουν τα σχέδιά τους για τη διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών" διαμηνύουν οι Λεριοί

Κοινωνια Τετάρτη, 24η Οκτωβρίου 2012
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για το επικείμενο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Λέρου, πραγματοποίησαν σήμερα οι επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς του νησιού. «Τα σχέδιά τους για την διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών δεν πρόκειται να περάσουν» διαμήνυσε -μέσω της Ε.ΡΑ Ρόδου- ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλλιας, τονίζοντας ότι οι κυβερνώντες θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες των νησιών. Σημειώνεται ότι ο δήμος Λέρου, αντιτιθέμενος στο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ είναι κλειστός, ενώ υπό κατάληψη τελούν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες. Παράλληλα, έχει αποφασιστεί -σε περίπτωση που η κυβέρνηση εμμείνει στην απόφασή της- να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι στο νησί οι βουλευτές του νομού και να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες.

Σύνταξη: Χριστίνα Μέγα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-06-25-120831.png
Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις 2026, ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές για προσφορές και εκπτώσεις - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

eoe_6.jpg
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η πρώτη Ολυμπιακή Περιφέρεια της χώρας – Υπεγράφη  Μνημόνιο Συνεργασίας με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Γιώργος Χατζημάρκος: «Με τη συνένωση δυνάμεων και τον κοινό σχεδιασμό, η γεωγραφία γίνεται σύμμαχος και η Ελλάδα, από άκρη σε άκρη, μια γειτονιά ευγενούς άμιλλας και σεβασμού»

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 6:48ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency