¨Λάκκους¨ ώστε να χώνουμε τα φύκια και με την πρώτη φουρτούνα να επανεμφανίζονται με μία ανυπόφορη μυρωδιά, Τις ¨Λακκούβες¨ σε όλους τους δρόμους? τις σκνίπες ?τον παραλιακό δρόμο? τα λύματα? τον φωτισμό? ,την πεζοδρόμηση? Τί να πρωτοθυμηθώ και να γράψω. Δεν ρίχνω ευθύνες στον πρόεδρο αυτός προσπάθησε..... Δικαιολογίες τύπου δεν έχουμε χρήματα δεν στέκουν. Για το κέντρο υπάρχουν και για τα χωριά όχι ? Η μήπως πληρώνουν λιγότερο φόρο τα χωριά? Δεν είναι μόνο να πιάνουμε μια καρέκλα. Πρέπει να σηκωνόμαστε από αυτήν και να κάνουμε πράξεις τα λόγια και τις υποσχέσεις που δόθηκαν διότι οι μέρες πλησιάζουν και θα έχουμε ξανά εκλογές.
Να μην παραξενευτούμε αν σε λίγα χρόνια όλες οι εκδηλώσεις που κατεξοχήν γίνονται στα χωριά (Γιορτή του Μελιού, Χοιροσφάγια, Η γιορτή της Τράτας κτλ.) θα μεταφερθούν στο κέντρο της πόλης διότι τα χωριά μας δεν θα μπορούν ούτε καν να τις διοργανώσουν από την αδιαφορία του Δήμου.
Eπίσης το να έχουμε διαφωνίες με τον δήμο δεν είναι προσωπικά με κανέναν ο δήμος δεν είναι μαγαζί και ιδιοκτησία κανενός ανηκε σε όλους τους έλληνες και φορολογουμενους πολίτες!
Ευχαριστώ για την δημοσίευση.
Nίκος Ήλιος
Υ.Γ Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στο Γ. Χαρτοφίλη για το δημοσίευμα του στο Βήμα Της Κω.
Αναγνωστης
Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Δείτε φωτογραφίες.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2025 και ώρα 18:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Έφυγε από τη ζωή, σήμερα Παρασκευή 20 Ιουνίου.