Δράστες είναι δυο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία
Εξιχνιάστηκε χθες (16-07-2012) από το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου διάρρηξη σε επιχείρηση εστιατόριο που έγινε την 14-07-2012 το βράδυ στην Λέρο.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ηλικίας ενός 20 και 18 ετών για κλοπή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, διαπιστώθηκε ότι την Κυριακή (14-07-2012) το βράδυ, οι κατηγορούμενοι αφού διέρρηξαν επιχείρηση εστιατόριο αφαίρεσαν ένα επαναφορτιζόμενο τρυπάνι, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και το χρηματιστικό ποσό των 180 ευρώ.
Το τρυπάνι και ο υπολογιστής βρέθηκαν στην κατοχή των κατηγορουμένων και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.
Οι κατηγορούμενοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου.
''Η συμβολή της ΕΥΘΥΤΑ Δωδεκανήσου καθοριστική''
Προς το παρόν, οι περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποιούνται τις απογευματινές ώρες.
Απέστειλε επιστολές σε Τροχαία, Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων και Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου.