Χωρίς εκπλήξεις η σημερινή συνέντευξη του Θ. Νικηταρά.

Πολιτικη Παρασκευή, 12η Οκτωβρίου 2012
Χωρίς εκπλήξεις η σημερινή συνέντευξη του Θ. Νικηταρά.
Η σημερινή συνέντευξη τύπου του κ. Θ. Νικηταρά είχε ως σκοπό την ενημέρωση των Κώων σχετικά με την ένταξη του έργου της διάνοιξης των οδών(περιμετρική) στην περιοχή Αμπάβρη με τον συνολικό προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 450.095,16 Ευρώκαι για την ένταξη του έργου της ανακατασκευής των παραπλεύρων οδών στις οδούς Μπουμπουλίνας και Αβέρωφ.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες επί των τμημάτων (μεταξύ των οδών Κανάρη και Αβέρωφ) των οδών Σαλαμίνος, Ύδρας, Αλικαρνασσού, Σπετσών, Ναυαρίνου, Μανδηλαρά, Υγείας και Πορφυρίου της πόλης της Κω.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 420.912,31 Ευρώ

Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Γενάρη (η διάνοιξη των οδών στον Αμπάβρη μπορεί να ξεκινήσει και πιο νωρίς) ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή περίοδος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
30 °C
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 4:58ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency