Ο κ. Κουσπακίδης, σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, τόνισε μάλιστα ότι εάν χαθεί η δίκη αυτή και ολοκληρωθούν τα κτίρια, θα αυτοκτονήσει, χαρακτηρίζοντας, δολοφόνους του Νησιού, όσους ευθύνονται για την ανέγερσή τους.
Ανέφερε ότι οι εργασίες, επειδή ήταν παράνομες γίνονταν τα ξημερώματα, για να μην τους πάρουν χαμπάρι» οι κάτοικοι και αφού μετά από καταγγελίες των δημοτών, υπήρχε απόφαση της Πολεοδομίας για παύση των εργασιών (η οποία όμως έμεινε ξεχασμένη στα συρτάρια της Πολεοδομίας και ποτέ δεν έφτασε στους κατοίκους).
Ο κ. Κουσπακίδης, τόνισε ότι είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο, ο οποίος του είπε χαρακτηριστικά ότι «νιώθει αηδιασμένος με αυτά τα κτίρια» και είπε ότι θα μάθει πως δόθηκε η σχετική άδεια και θα του τηλεφωνήσει (ακόμα όμως περιμένει το τηλεφώνημα...)
vimatisko
Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.
Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.
Δείτε τα θέματα!
Κείμενο του Καΐσερλη Κώστα.