Στο τελευταίο άρθρο του ο κύριος Μυλωνάς γνωστοποιεί τις κινήσεις και τις δράσεις μας, που τις εκτελούμε σε χαμηλούς τόνους ,χωρίς κορώνες ,και ανακοινώσεις, για το καλό των ΕΛΛΗΝΩΝ εργαζομένων .
Ευχαριστούμε τον κ. Μυλωνά!
Υ.Γ. Μια διόρθωση μόνον:
1.Οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ δεν είναι οι ναζιστές. Ντροπή να μην το ξέρει..τόσα χρόνια πολιτικός. (Αν θέλει ,ας περάσει από τα γραφεία μας να του το εξηγήσουμε .)
2.Αν γίνεται, να χρησιμοποιεί Ελληνικές λέξεις ,μια και ήμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ είναι θαυμάσια γλώσσα! (σίγουρα θα βρίσκει αντίστοιχες λέξεις με το ίδιο νόημα και στα Ελληνικά) , διότι δεν διαθέτουν όλοι ξενόγλωσσο κομμουνιστικό λεξικό στα σπίτια τους! (βλ. «σπεκουλάρει», τρίτο ενικό του ρήματος. Σπεκουλάρω;;;;;;; και αυτός που Σπεκουλάρει πως λέγεται; Σπεκουλαδόρος ή Σπεκουλάτορας; )
Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Κώ
Γραφείο Τύπου
Οι επισκέπτες του ανανεωμένου resort βιώνουν μια μοναδική εμπειρία ευεξίας, εμπνευσμένη από την ενέργεια και την ιστορία του Σουνίου, που συστήνει προσωπικά η Gwyneth Paltrow
Γράφει ο Καΐσερλης Κώστας
Ερώτημα για την 3η Ειδική Συνεδρίασης Λογοδοσίας, στις 24 Ιουνίου.
Η απάντηση της υπεύθυνης του Δημοσιογραφικού τμήματος του Κostv.