Ως συνάδελφος και ως φίλος, θέλω να συγχαρώ εσας και τους συνεργάτες σας, για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνετε για την αντιμετώπιση των δύσκολων και κρίσιμων καταστάσεων που διανύει τόσο η χώρα μας όσο και η Δωδεκάνησος σε αυτή τη δυσμενή οικονομική κατάσταση που επικρατεί.
Η πρωτοβουλία σας για την παρουσία του Υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη και οι ενέργειες σας για να σωθεί ο Πλάτανος της Κω, είναι μια σπουδαία δραστηριότητα τέτοια που άλλοι συνάδελφοι μας στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου που έχουν τα ηνία της λειτουργίας του ακόμα μέχρι τώρα δεν γνωρίζω τι έχουν κάνει παρά τα σοβαρά προβλήματα που έχουμε εντοπίσει στα συμβούλια.
Για άλλη μια φορά σας συγχαίρω και εύχομαι να αποκτάτε πάντα τη δύναμη, και το κουράγιο να εκτελείτε με αποτελεσματικότητα το έργο σας και ως πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Δεδεκάνήσου και ως άτομο.
Μετά Τιμής,
Ο Συνάδελφος σας ,
Διακογεωργίου Β. Κάλλιστος
Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Δείτε φωτογραφίες.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2025 και ώρα 18:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Έφυγε από τη ζωή, σήμερα Παρασκευή 20 Ιουνίου.