Τον άτυχο Γιώργο βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του η μάνα του γύρω στις 9 το πρωί με την στάση του κορμιού του να δείχνει ότι προσπάθησε να αντιδράσει.
Η Κως είναι βυθισμένη στο πένθος για τον άδικο χαμό του Γιώργου και αρκετοί φίλοι του αλλά και απλός κόσμος θα βρεθούν στον Άγιο Νικόλαο σήμερα στις 17:00 για να του πουν το τελευταίο αντίο.Η σορός του παιδιού θα φτάσει στην εκκλησία στις 16:00.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ!!!
Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Δείτε φωτογραφίες.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2025 και ώρα 18:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Έφυγε από τη ζωή, σήμερα Παρασκευή 20 Ιουνίου.