Το δίλημμα είναι αμείλικτο, «'Η υποταγή και εξαθλίωση ή αγώνας και επιβίωση». Ο φόβος, η υποταγή στους εκβιασμούς που εκτοξεύει η πλουτοκρατία και τα κόμματά της δεν οδηγούν στη σωτηρία.
Οι ηγεσίες των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, με την εφαρμογή του νέου πακέτου μέτρων, την προώθηση των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων, είναι έτοιμες να θυσιάσουν τρεις γενιές και να υποθηκεύσουν το μέλλον των επόμενων, στο όνομα της παραμονής της χώρας στο ευρώ, όπως επιβάλλει το ζωτικό συμφέρον του ντόπιου κεφαλαίου.
Τέλος στην εξαθλίωση, που οδηγούν το λαό μας οι καπιταλιστές και τα όργανά τους, μπορεί να δώσει μόνο ο οργανωμένος αγώνας του, με σαφές ταξικό περιεχόμενο που θα αντιπαλεύει την πολιτική και την ίδια την εξουσία των καπιταλιστών, που θα αμφισβητεί τους ιερούς νόμους της κερδοφορίας των μονοπωλίων.
Να συμβάλει στην εξασφάλιση των προϋποθέσεων για ένα βήμα μπροστά στην πιο πλατιά οργάνωση της πάλης και των αγώνων του λαού μας.
Η Απεργία πρέπει να γίνει υπόθεση καθημερινής δράσης στους χώρους δουλειάς.
Η Απεργία αυτή, η προετοιμασία της, η μαζικότητα της μπορεί να αποτελέσει σημαντική προοπτική κλιμάκωσης των αγώνων.
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καλεί τα σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου,εργαζόμενους,συλλόγους, εργαζόμενους ,αυτοαπασχολούμενους,γυναίκες,άνεργους
σε σύσκεψη την Πέμπτη 20 Σεπτέμβρη 2012 στις 19:30.
Οργανώνουμε τη πάλη μας
Διεκδικούμε το πλούτο που μας ανήκει
Παλεύουμε για τη ζωή που μας αξίζει
Το μήνυμα της 24ωρης Γενικής Απεργίας στις 26 Σεπτέμβρη να φτάσει παντού
17/9/2012
Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Δείτε φωτογραφίες.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2025 και ώρα 18:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Έφυγε από τη ζωή, σήμερα Παρασκευή 20 Ιουνίου.