Γαλλίδα, κάτοικος Πάτμου, πέθανε από δάγκωμα οχιάς!

Κοινωνια Δευτέρα, 3η Σεπτεμβρίου 2012
Γαλλίδα, κάτοικος Πάτμου, πέθανε από δάγκωμα οχιάς!
Την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 απεβίωσε από δάγκωμα οχιάς, ηλικιωμένη στο νοσοκομείο της Σάμου όπου διακομίστηκε.

Στις 12 το μεσημέρι περίπου, ηλικιωμένη Γαλλίδα φίλη της Πάτμου που διατηρεί σπίτι στον Γροίκο, καθάριζε τον κήπο της, όταν την δάγκωσε οχιά.

Ο σύζυγος της και Πάτμιοι που εργάζονταν εκεί κοντά, άκουσαν τις φωνές της, έτρεξαν και την μετέφεραν στο Κ.Υ. Πάτμου.

Μετά τις πρώτες βοήθειες που της προσφέρθηκαν και επειδή δεν υποχωρούσε το οίδημα του τσιμπήματος, απεναντίας γινόταν απειλητικότερο, ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και γύρω στις 5 η ώρα διακομίστηκε με σκάφος στη Σάμο, εισήχθη στο νοσοκομείο, αλλά τελικά απεβίωσε.

patmostimes.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-06-25-120831.png
Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις 2026, ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές για προσφορές και εκπτώσεις - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

eoe_6.jpg
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η πρώτη Ολυμπιακή Περιφέρεια της χώρας – Υπεγράφη  Μνημόνιο Συνεργασίας με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Γιώργος Χατζημάρκος: «Με τη συνένωση δυνάμεων και τον κοινό σχεδιασμό, η γεωγραφία γίνεται σύμμαχος και η Ελλάδα, από άκρη σε άκρη, μια γειτονιά ευγενούς άμιλλας και σεβασμού»

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2:07ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency