Στον αγώνα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έπαιξε αυτό που ενδεχομένως μπορεί, ωστόσο τα παράπονα των «πράσινων» για την διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου ήταν πολλά, με τον κόσμο να τον αποδοκιμάζει συνεχώς, τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά.
Μάλιστα υπήρξαν και κάποιοι και για την ακρίβεια πάνω από 20 άτομα, που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Η συνάντηση δεν έγινε, μιας και ο διεθνής διαιτητής δεν πήγε στο νησί. Ωστόσο οι φίλοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν κινήσεις διαμαρτυρίας και σε αγώνες τοπικού πρωταθλήματος, στους οποίους ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει.
gazzetta.gr
''Η επιλογή της στοχοποίησης των ιατρών της Κω από τον Υπουργό Υγείας, με χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τη θεσμική του ιδιότητα, προκαλεί θλίψη και προβληματισμό''.
Λόγω προγραμματισμένων απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.
Η 25χρονη εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει δέμα με κάνναβη - Κατασχέθηκαν 327 γραμμ. κάνναβης, 920 ευρώ κ.α.
Δήλωση της Επάρχου Κω - Νισύρου.