Δωρεάν Συναυλία με την Ε. Τσαλιγοπούλου στη Ρόδο

Ψυχαγωγια Παρασκευή, 31η Αυγούστου 2012
Δωρεάν Συναυλία με την Ε. Τσαλιγοπούλου στη Ρόδο
Ελένη Τσαλιγοπούλου

Απόλλωνα – Ρόδος

Είσοδος Δωρεάν

Σάββατο 8 Σεπτεμβριου 2012

Ανοιχτό Αμφιθέατρο Δημ. Σχολείου Απολλώνων

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων "Αποσπερίσματα 2012" που πραγματοποιείται προς τιμή του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Απολλώνων ο Πολιτιστικός όμιλος Απολλώνων "ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" διοργανώνει δωρεάν συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι μια από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Πάθος, αυθεντικότητα και άρωμα Ελλάδας είναι κάποια μόνο από τα στοιχεία που ταυτίζονται με την ξεχωριστή φωνή της. Το ίδιο πάθος χαρακτηρίζει και τις ζωντανές εμφανίσεις της. Φέτος η Ελένη κρατώντας πάντα το επίπεδο και την ποιότητα των επιλογών που υποστηρίζει τόσα χρόνια δίνει μια καινούργια αύρα στις καλοκαιρινές της συναυλίες.

Ο καινούργιος της δίσκος με τίτλο «Τα Ρι Ρα» εμπλουτίζεται και με κάτι καινούργιo: την παρουσία της ως τραγουδοποιό για πρώτη φορά στην καριέρα της

Σημαντικές συμμετοχές όπως αυτές των Αλκίνοου Ιωαννίδη,Φοίβου Δεληβοριά, Βασιλικό, Παύλο Παυλίδη , Νίκο Ζούδιαρη, Νίκο Πορτοκάλογλου κ.α. δίνουν μια ξεχωριστή διάσταση στον πολυσυλλεκτικό αυτό δίσκο της Ελένης.

Η Ελένη στην πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της καριέρας της παρουσιάζει την καινούργια της δουλειά δίνοντας παράλληλα μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και στις συναυλίες της. Επιλεγμένα παραδοσιακά και γνωστά λαικά τραγούδια αλλά και με alternative και jazz πειραματισμούς και βεβαίως τους εξαιρετικούς μουσικούς που την συνοδεύουν, υπόσχονται μια μοναδική ακουστική εμπειρία.

Καινούργιες επιτυχίες («Σκιές», «Μοσχολούλουδο», «Το Ονειρο») μαζί με διαχρονικά τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι («Παιδιά Των Δρόμων», «Είναι εντάξει μαζί μου», «Χίλιες Σιωπές» και πολλά άλλα) σε μια βραδιά που αγγίζει όλες τις αισθήσεις και τα συναισθήματα που μόνο η Ελένη Τσαλιγοπούλου ξέρει να προκαλεί στον κόσμο.

Μια περιοδεία με πληθώρα πολυαγαπημένων επιτυχιών και σημαντικών συνεργασιών σε μια συναυλιακή εμπειρία που γιορτάζει την ελληνική μουσική.

• Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρα

• Βαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα

• Άρης Χατζησταύρου – κιθάρα

• Κελλάρης Χάρης - μπάσο

Info:

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοιχτό Αμφιθέατρο Δημοτικού Σχολείου Απολλώνων

Έναρξη Συναυλίας 22:00 μ.μ

Είσοδος Δωρεάν

Διοργάνωση: Πολιτιστικός όμιλος Απολλώνων "ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"

Επιμέλεια Διοργάνωσης: Fantasia Productions

Υπό την αιγίδα ΔΟΠΑΡ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-07-092235.png
Η ενίσχυση των σχέσεων Νοτίου Αιγαίου – Ινδίας στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη  Γ. Χατζημάρκου με τον Ινδό Πρέσβη Ravi Shankar

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του συνεδρίου της TAFI στη Ρόδο, μετά και την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

stighmiotipo-othonis-2026-10-07-091743.png
Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου με στελέχη της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Ινδίας IndiGo και τον Πρόεδρο της TAFI

Στο επίκεντρο η διαμόρφωση κοινού σχεδίου προσέγγισης της ινδικής αγοράς και η ενίσχυση των τουριστικών ροών από την Ινδία προς τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 7:31ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency