Μαριτάνα Ανθοπούλου στην Κω, ετοιμάζεται για ρεκόρ Γκίνες!

Οικονομια Τρίτη, 31η Ιουλίου 2012
Μαριτάνα Ανθοπούλου στην Κω, ετοιμάζεται για ρεκόρ Γκίνες!
ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΪΌΝ

Συνεργασία με τοπικούς φορείς, υπάρχει έτοιμο σχέδιο και σύντομα θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις

Στο πλαίσιο προγράμματος γαστρονομίας και σχετικής καμπάνιας της ΔΕΤΑΠ & του ΕΒΕΔ σχεδιάζεται προώθηση τοπικού προϊόντος της Κω σε μια πρωτοβουλία που θα προωθηθεί στο ρεκόρ γκίνες.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του ΕΒΕΔ στην Κω η υπεύθυνη του σχετικού προγράμματος και μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΔ Μαριτάνα Ανθοπούλου- Αλακιώτου, από τη Ρόδο, η οποία είχε σχετική συνεργασία με τα μέλη του ΕΒΕΔ Κω.

Όταν τη ρωτήσαμε ποιο θα είναι αυτό το προϊόν της Κω και με ποιο τρόπο θα επιδιωχθεί η καταγραφή του στα ρεκόρ γκίνες, η κ. Ανθοπούλου δεσμεύθηκε να μας ενημερώσει όταν θα έχει οργανωθεί η όλη προσπάθεια. Οπότε αναμένουμε νεότερα με ενδιαφέρον.

(Σημειωτέον ότι ανάλογη σκέψη υπήρχε και από φίλες που δραστηριοποιούνται σε γυναικείους συλλόγους του νησιού.)

rodosalarm

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
e7fe64a499626396f058d2a20cf413fb-(1).webp
Ανασχηματισμός στον Δήμο Κω - Δείτε τις αλλαγές!

Σε αναδιάταξη καθηκόντων των στελεχών της δημοτικής αρχής και κατανομής τους στις θέσεις ευθύνης, του δήμου και των Νομικών Προσώπων του, προχώρησε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 4:21ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency