Συνεργασία με τοπικούς φορείς, υπάρχει έτοιμο σχέδιο και σύντομα θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις
Στο πλαίσιο προγράμματος γαστρονομίας και σχετικής καμπάνιας της ΔΕΤΑΠ & του ΕΒΕΔ σχεδιάζεται προώθηση τοπικού προϊόντος της Κω σε μια πρωτοβουλία που θα προωθηθεί στο ρεκόρ γκίνες.
Την σχετική ανακοίνωση έκανε κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του ΕΒΕΔ στην Κω η υπεύθυνη του σχετικού προγράμματος και μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΔ Μαριτάνα Ανθοπούλου- Αλακιώτου, από τη Ρόδο, η οποία είχε σχετική συνεργασία με τα μέλη του ΕΒΕΔ Κω.
Όταν τη ρωτήσαμε ποιο θα είναι αυτό το προϊόν της Κω και με ποιο τρόπο θα επιδιωχθεί η καταγραφή του στα ρεκόρ γκίνες, η κ. Ανθοπούλου δεσμεύθηκε να μας ενημερώσει όταν θα έχει οργανωθεί η όλη προσπάθεια. Οπότε αναμένουμε νεότερα με ενδιαφέρον.
(Σημειωτέον ότι ανάλογη σκέψη υπήρχε και από φίλες που δραστηριοποιούνται σε γυναικείους συλλόγους του νησιού.)
rodosalarm
Την Κυριακή 15 Ιουνίου το 3ο μεγάλο του πάρτι, για αυτό το καλοκαίρι!
Ανοιχτή Επιστολή – Απάντηση των Εργαστηριακών Ιατρών της Κω στις Δηλώσεις του Υπουργού Υγείας
Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων & σερβιτόρων Κω.