Συνελήφθησαν σήμερα (12.07.2012) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, δυο ημεδαποί ηλικίας 20 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή και οπλοκατοχή.
Ειδικότερα σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες στην Κάλυμνο, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή να έχουν διαρρήξει τα γραφεία της ιχθυόσκαλας και συνελήφθησαν.
Σε έρευνα που έγινε βρέθηκε στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει το οποίο αποδόθηκε στους δικαιούχους, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο και δυο μαχαιριά με λάμες μήκους έξι εκατοστών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Η επαναλειτουργία του ρολογιού αποτελεί μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς επαναφέρει στη ζωή ένα κομμάτι της ιστορικής ταυτότητας της πόλης.
Ξεκούραση με την οικογένεια πριν τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο.
Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ.
Η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ.