"Εδώ ο κόσμος καίγεται ..... "

Πολιτικη Δευτέρα, 18η Ιουνίου 2012
Κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η χώρα μας περνάει σήμερα την πιο κρίσιμη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της. Μόλις βγήκαμε από τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση σε ένα μόλις μήνα. Αυτή τη στιγμή γίνονται πυρετώδεις διαβουλεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης με σκοπό τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ανάπτυξη της χώρας μας. Θεωρούμε ότι υπό αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να αναβληθεί η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω. Εξ' άλλου οι παλινωδίες, οι πειραματισμοί και τα ρουσφέτια του κ. Δημάρχου καθώς και η εμπλοκή του ανώτατου αποφασιστικού οργάνου του τόπου μας στην επίλυση ενδοπαραταξιακών διαφορών μπορούν να περιμένουν μερικές μέρες.

Τις δύσκολες αυτές στιγμές πρέπει όλοι με τη στάση μας να συμμετέχουμε με δράσεις και ενέργειες προς την κατεύθυνση της συνεργασίας και σύνθεσης των δυνάμεων του τόπου καθώς και της αποκλιμάκωσης της συσσωρευμένης έντασης, και όχι σε ενέργειες που θα διχάσουν και θα οξύνουν το ήδη τεταμένο τοπικά κλίμα.

Είμαι βέβαιος ότι θα διαβάσετε τη συγκεκριμένη επιστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν τη συνεδρίαση.

Μετά τιμής,

Γιάννης Κρητικός - 'Ανθρώπινη Κως'

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-06-25-120831.png
Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις 2026, ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές για προσφορές και εκπτώσεις - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

eoe_6.jpg
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η πρώτη Ολυμπιακή Περιφέρεια της χώρας – Υπεγράφη  Μνημόνιο Συνεργασίας με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Γιώργος Χατζημάρκος: «Με τη συνένωση δυνάμεων και τον κοινό σχεδιασμό, η γεωγραφία γίνεται σύμμαχος και η Ελλάδα, από άκρη σε άκρη, μια γειτονιά ευγενούς άμιλλας και σεβασμού»

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 6:38ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency