Ο κ. Νικητιάδης, ερωτηθείς και προσκληθείς να προβλέψει το αποτέλεσμα των εκλογών απάντησε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι η εντολή του ελληνικού λαού θα είναι ξανά ο σχηματισμός κυβέρνησης όσο πιο γρήγορα γίνεται για να αποφύγει η χώρα την επιστροφή στη δραχμή και να αρχίσει να οικοδομεί στοιχειωδώς μια καινούρια στέρεη αναπτυξιακή πορεία.
Αναφερόμενος στον τουρισμό σε σχετική ερώτηση ο κ. Νικητιάδης τόνισε ότι ήδη πληρώνουμε την αβεβαιότητα στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και ότι αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα το πλήγμα για τον τουρισμό θα είναι στη συνέχεια πολύ μεγάλο.
Ο κ. Νικητιάδης το βράδυ της ίδιας μέρας θα επισκεπτόταν την Πάτμο για να πραγματοποιήσει ομιλία ενόψει των εκλογών της Κυριακής .
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών
Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους
Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας