ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ετοίμασαν επιχείρηση απομάκρυνσης για τους Ρομά αλλά όπως πάντα δεν ήταν έτοιμοι, για το μετά... Λες και θα εξαφανίζονταν!

Τούρκοι πηδούσαν απο παράθυρα και μπαλκόνια την ώρα του σεισμού - Ψυχραιμία στα ελληνικά νησιά

Κοινωνια Κυριακή, 10η Ιουνίου 2012
Τούρκοι πηδούσαν απο παράθυρα και μπαλκόνια την ώρα του σεισμού - Ψυχραιμία στα ελληνικά νησιά
Ιδιαίτερα αισθητή έγινε σε Ρόδο, Κω, Καστελόριζο και Σύμη, καθώς και στο τουρκικό θέρετρο Ολουντενίζ, τη Σμύρνη και την Αττάλεια, η ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 βαθμών που σημειώθηκε στις 15.44 το μεσημέρι της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Τουρκίας.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 73 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ρόδου και σε βάθος 37 χιλιόμετρων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών. Η δόνηση σημειώθηκε ανοιχτά του μικρού θερέτρου Ολουντενίζ, στην επαρχία Μούγλα της νοτιοδυτικής Τουρκίας.

Πέντε λεπτά μετά την πρώτη δόνηση, ακολούθησε δεύτερη εντάσεως 5,5 βαθμών, ενώ οι σεισμογράφοι έχουν καταγράψει και άλλες μικρότερης έντασης.

Το τουρκικό Παρατηρητήριο Καντιλί ανεβάζει την ένταση του σεισμού στους 6 βαθμούς.

Η σεισμική δόνηση, η οποία διήρκεσε 37 δευτερόλεπτα, έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε Ρόδο, Κω, Καστελόριζο και Σύμη. Δεν υπήρξαν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές και στο νησί επικρατεί ηρεμία.

Εξίσου αισθητός έγινε ο σεισμός στο τουρκικό θέρετρο Ολουντενίζ, τη Σμύρνη και την Αττάλεια. Έξι ή επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν πηδώντας έντρομοι από μπαλκόνια και παράθυρα, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της διεύθυνσης υγείας της επαρχίας Μούγλα.

Ο δήμαρχος του θερέτρου Ολουντενίζ, Κεραμετίν Γιλμάζ, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν νεκροί από τον σεισμό στην κοινότητά του, ωστόσο έχουν προκληθεί υλικές ζημιές.

in.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
29152323.jpg
Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Ομίλου Κυπριώτη με την HIG

Ένα ιστορικό κεφάλαιο για την τουριστική ανάπτυξη της Κω αλλάζει σελίδα.

i-oikonomia-tis-chrisis-anti-tis-idioktisias-apo-to-aftokinito-mechri-ton-eksoplismo.jpg
Η οικονομία της χρήσης αντί της ιδιοκτησίας: Από το αυτοκίνητο μέχρι τον εξοπλισμό

Το “access economy”, το μοντέλο σύμφωνα με το οποίο αποκτούμε πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες, χωρίς ιδιοκτησία, δίνει προτεραιότητα στην προσωρινή μίσθωση ή δανεισμό. Και φαίνεται πως έχει έρθει για να μείνει.

iatrikos-sullogos-kw.jpg
Ιατρικός Σύλλογος Κω: Έντονη ανησυχία για την απαξιωτική στάση απέναντι στον κλάδο των εργαστηριακών ιατρών

Επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Κω προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 9:26ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency