Ο κ. Καίσερλης στην εισήγηση του τόνισε πως ο δήμος δεν θα παρεμβαίνει στις προσλήψεις καθώς θα είναι μια αυτοτελής οργάνωση.
Είναι πασιφανές τι έχει ο Δήμαρχος στο μυαλό του , να τα διαλύσει όλα , τόνισε ο κ. Κυρίτσης , λέγοντας πως ο στόχος του δήμαρχου πρέπει να είναι το σύνολο των πολιτών και όχι μια ομάδα ατόμων.
Ο κ. Κυρίτσης εξήγησε τον λόγο που δεν ψήφισε την πρόταση της δημοτικής αρχής , τονίζοντας πως όλη αυτή η τακτική είναι λάθος και εν μέρει παράνομη, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο κάτι να πάει στραβά και έπειτα ο δήμος θα ζημιωθεί κατά 120,000 ευρώ .
Την ίδια στιγμή ο κ. Κρητικός στην τοποθέτηση του ανέφερε πως την αρμοδιότητα για τα δάση και τις φυσικές καταστροφές την έχει αποκλειστικά ο δήμος και εφόσον και εάν δεν μπορεί να αντεπεξέλθει , πρέπει ο δήμαρχος να το δηλώσει.
Υπέρ αυτής της προσπάθειας δήλωσε πως είναι ο επικεφαλής της παράταξης ΣΥΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ κ. Τσακίρης.
Τέλος η κ. Μακρή τοποθετήθηκε υπέρ με την μόνη διαφορά ότι δεν θα ξεπουλάτε η δημόσια περιουσία.
Η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έγινε με την παρουσία εκπροσώπων των συνεργατικών ομάδων.
Η δήλωση του Σταμάτη Καμπουράκη.
''Διανοίξαμε, για πρώτη φορά, άλλους δύο νέους δρόμους διαφυγής.''