Φίλοι, νέοι και παλαιοί βουλευτές του ευχήθηκαν "καλή επιτυχία" στο δύσκολο έργο του, εκφράζοντας με τον πιο έκδηλο τρόπο την εκτίμησή τους στον πολυεπίπεδο αγώνα που δίνει για τα Δωδεκάνησα.
Ο Βασίλης Υψηλάντης είχε εγκάρδια σύντομη συνομιλία τόσο με τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά όσο και με τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή.
Με το τέλος της συνεδρίασης ο κ. Υψηλάντης τόνισε ότι: Μόνον η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς μπορούν, σε αυτή την ιστορικά κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, να εγγυηθούν την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας, την προστασία των εθνικών συμφερόντων, την κοινωνική συνοχή και
Νέα ταξιδιωτική οδηγία λόγω αυξημένου κινδύνου στη Μέση Ανατολή
«Θα είναι όλοι εκεί, και ο Χαμενεΐ, ένα χτύπημα θα είναι αρκετό» φέρεται να διεμήνυσε ο Νετανιάχου στον Τραμπ - Η πληροφορία «οδήγησε» τις αποφάσεις των ΗΠΑ.