Μετά και από την ενημέρωση – εισήγηση του κ. Μπαλαλή, αποφασίστηκε και ήδη την Τετάρτη έφυγε για την Ryanair επιστολή του Δημάρχου, με την οποία ζητά από τη Δ/ση της Εταιρείας ραντεβού, στο οποίο θα συζητηθεί η πρόταση της Κω για συνέχιση των πτήσεων και η διαπραγμάτευση των όρων μιας νέας συμφωνίας μόνο με την Κω (αφού οι Ρόδιοι φαίνεται να μην έχουν ανάλογο ενδιαφέρον), στη βάση μιας σειράς πτήσεων που θα ξεκινούν 2 μήνες νωρίτερα τη σεζόν και θα την κλείνουν ένα μήνα αργότερα.
Αυτό βέβαια, σε μια πρώτη φάση και αργότερα πιθανότατα να γίνει παραπέρα επιμήκυνση.
ΕΦ. Το Βήμα της Κω
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Η Συντονίστρια της ΠΕ Κω και Νισύρου, Κωνσταντίνα Σβύνου, είναι η καλεσμένη του Γιώργου Λιοδάκη στο νέο επεισόδιο της πολιτικής εκπομπής Face to Face του Kosnews24
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας